dimecres, 4 d’abril del 2012

SETMANA SANTA


Estem acabant la Quaresma, temps de conversió i preparació per la Pasqua, el proper diumenge 1 d’abril amb la celebració del Diumenge de Rams, comença la Setmana Santa,  aquest dia recordem l’entrada que va fer Jesús a Jerusalem com el Messies i escoltarem la seva Passió; i el dijous següent començarà el Tríduum Pasqual que culminarà amb el Diumenge de la Resurrecció del Senyor.

 La festa de Pasqua és la més important del calendari cristià i expressa la convicció que tenim els cristians que aquest dia, Jesucrist ha vençut la mort i ha ressuscitat. Aquesta és la fe que professem, aquesta és la nostra esperança, és el que dóna sentit a les nostres vides i el que ens fa ser testimonis en aquest món de la vida i el missatge de Jesús de Natzaret.

Durant el temps de Pasqua rebran el sagrament del baptisme molts infants i adults. La nova vida en l’Esperit que rebem els batejats, ens fa ser una nova creació, pel baptisme passem a ser fills de Déu i membres de l’Església i per això els cristians podem adreçar-nos a Déu com a Pare: el Parenostre, és la pregària més important que tenim els cristians per adreçar-nos a Déu, la qual va ensenyar-nos el mateix Jesús.
Vivim amb intensitat aquestes festes de Setmana Santa. Us desitjo de tot cor que tingueu una Bona Pasqua! I que com a comunitat cristiana ens serveixi per refermar la nostra fe i la nostra esperança.                                                                                                           Mn. Genís Sans, diaca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada